Оваа е летна количка? Ај ќе кажеш како ќе си задоволна дали е лесна мене тоа нјабитно ми е, со здравје да се користи
Дааа летна е, сега ја отворив , прелесна е , и за возење и вака , затоа и ја земав , имаме седечки дел од другата ама гломазна е многу
Би сакала да те замолам да споделиш искуство,бебе е 4 месеци и сакам да му земам пролетна вреќичка од Нанам,која величина би била ок, дали 6-18? Тие пролетни се со два слоја и мобилни ракави или има и исполна?
Во врска со бројчето, зависи од бебе, но за 4 месеци би зела 0-6. На 6 месеци на моето му земав од поголемите, уште му е преголема.
9 има сега. Во право си. Не дека ти помогнав со советов..Сметам дека им фали бројче измеѓу бидејќи се работи за голема разлика. Настрана од тоа презадоволна сум од квалитет и пристапна цена.
Моето е 15месеци и уште ја користи врекичката, ја земавме кога имаше 9 месеци и беше висок 77см и пловаше во неа од што е голема, малата врекиќка е 67см големина и нас ни беше мала па затоа земав поголема. незнам колку ти е долго бебе за да ти дадам совет, секако прашај ги и нив соработливи се ќе ти кажат што е подобро