Правиме крштевка крај на месецов, му земав кошулче лептир машна и пантачончиња, ама никаде не можам да најдам некои штосни кондурчиња за бебе од 3 месеци. Помагајте ако знаете од каде можам да земам толку мали. Фала
Бремена сум 3ипол месеца е сакам да купам ете така полека за бебчето кое на пат желба ми е. Дали вие олку рано сте купувале нешто или??
Јас не купував. Само едно боди купив во петти месец колку да се "освестам" дека сум бремена. После се у последен момент... Да се врати времето сега би купувала од порано Ако ти е мерак, купувај си
Мој совет е да си купиш порано. Јас се им имав купено уште во петти месец со ризична бременост и ич не ми е криво, се си имаа за почеток и не се замарав, откако се родени ниту имам време ни шанси да барам да купувам, а тогаш со мерак си бирав и скоро се погодив.
Мајки, свекрви, баби, тетки, стринки и останато, да не слушаш. Како ти е тебе мерак, така да си правиш. Прво боди купив кога слушнавме срцева акција. После чекав пол да дознаеме и се што ми се свиѓаше од облека си купував. До 7-ми месец се што ми требаше беше купено. Мајка ми и свекрва ми не ни сакаа да погледнат што сум купила и лути беа дури. Па кога ги подбрав еден ден заради тие бабини деветини, не ми спомнаа веќе зашто сум купувала предвреме. Ама тие сепак си го дотераа нивното, чекаа да се роди па да купат нешто. После прашуваа што ми треба и им викав се што ми требаше си купив, па им сметаше зашто толку сум изнакупувала, не сум оставила за нив ништо Битно јас на почеток си имав се што ми требаше, по мој мерак купено и не се замарав после
Bidejki ne sum od sk, sakam da naracam online od okaidi ,me interesira kako idat brojcinjata bebeto mi e skoro 5 meseci, e sega od nekoi mu se tocni i za 6 -9 meseci ama imam raboti koi mu se tocni a na niv pisuva od 9-12 meseci, dali nekoj moze da spodeli kako idat brojcinkata vo okaidi, inaku bebe e malku po buckasto pa zatoa zavisno od kaj imame kupeno i razlicna e goleminata
Окаиди се други бројки, 53 па 59 иде.. 53 е 56 од други места, а 59 е 62. Помал е калапот, земи по едно бројче поголеми. Едит: сега видов за 5 месеци ти треба, моево бебе е 6 месеци има 8 кг и носи од окаиди 9-12 мес.