Ги барам зошто првото бебе ми ги прифати само тие и ги цуцаше до кај 2год,на крајот веќе постепено ги снемуваше од дм и еурофарм што не значи дека и второво ќе ги сака баш тие,но се најприфатени општо. Откако пишав на форумов прочепкав на гугл и има и тука од каде да се порачаат онлајн доколку не ги најдам директно во продавница Сепак фала ти што се понуди
Kupivme kolica, neznam kako ke se pokaze, za cenata mi izgleda solidna dosta. Sakav poubava ama budjetot ne ni dozvoli. Morav da namalam. Samo ja kupivme vo temno siva boja ( kako vtorata slika) Lesna e so edna raka ja krevam i plus ni ja sobira vo kola, sto mi bese mnogu bitno. Kupiv i koritce. Uste fioki i gotovo moze da go cekame bebus da ni se rodi
Ја гледав истата и се мислев меѓу нејзе и комбилизонот од џинс, па него го купив. Тиролката ја оставив за следно, ама преубава е.
Не го немаше и ова. Имаше со Мики Маус машко. претпоставив женското е со Мини. Преубаво ова вашето , да го начекам викендов во Солун ќе го купам и јас
Го има машкото, ама женско немаше и не знам дали има со Мини. И тука нема многу, ама може он лајн да си порачам. Јас и фармерско палто и купив, многу сакам џинс за деца.
Fala mila, kupiv i ranec torba za bebeto zosto so kolickava nema ama si najdov za 650 den mn interesen i ke razbiva monotonija na kolickata