Ovde vo srbija, kaj kinezite. Ama ovde kinezite se preopremeni i si rabotat kinezi. Ne se kako kaj nas. Nema sto nema. Bukvalno kako AliExpress samo sto normalno poskapo e od AliExpress
Овие ранци ги има во секакви дезени, до пред некое време ми искачаа цело време на инста.. Има преубави дезени.
Мене доживљај ми беше кога ги видов кинезите во Лесковац, ко божем којзнае што видов, ама прв пат гледам толкава заедница и некако интересно ми беше. Јас го имам ранецот со делот за лежење и не, не 3 практичен, џабе дадени плус 700ден, ич не го користам.
Gi gledav i niv ama ovoj mi e toa sto barav ... Nema potreba od toj delot za lezenje. Veruvam deka nikogas toa ne bi go koristela.
Ние имаме од Пики, засега супер се покажал. Не дека собира кој знае колку ама кога имам потреба и на повеќе часови да ја оставам со роднини собира доволно памперси, обично ставам по 2 комплети резерва за пресоблекување, комплет со боди, со се. Едно јакниче, влажни, шише, термос со вода и кутија или дозер за млеко. Плус останати ситници.
И јас имам ранец од пики купен 890ден. онлине но не го користам ми мириса на пластика на кинеско незнам како да ми премириса на вас не ви мириса.
Јас го исправ, па сушев и луфтирав надвор неколку дена. Потоа уште еднаш со алкохол го пребришав и сега не мириса. Има едно како кабелче за полнач внатре ама секако не бев во план тоа да се користи, затоа и го исправ.