Зависи што,пижамите не мрднаа децава ги утепаа од носење а дезени преубави. Бодинјата исто на малото не мрднаа тренерките исто само некој блузички се растегнаа,сега добија летни комплети и пижами на кратки па ќе видиме тие како ќе се покажат. Тетка редовно ги опремува од таму пола плакар им е пепко.
Значи повеќето сте незадоволни, фала ви на мислењата. Баш гледав на сајтот ме бендисаа дезенитњ и планирав да го опремам за цело лето малиот со повеќе пара на кратки, сепак подобро до вајкики аутлетот во Чаир да скокнам
Имам едни тренерки, да речеш син ми прваче ги шиел, ужас. Изгледа и таму има и цени и цени, пошто има дел и асални. Што има лигавчиња, топ, бодиња исто, ама ете тренерките и неколку комплетчиња и блузички, ужас.
По повод Пепко, од Хрватска, лани мм и купи хеланки, блузички, фармерки, се е топ. се перам на 60 степени. ништо не мрдна. Но тоа што и купи не можев да го најдам на сајтот тогаш, а ни сего го нема.
Да и мене не ме бендиса пепко. Wenice da vidis i Tilla nashevo vo ramstore многу убави дезение имаа и памук убав
Ти благодарам . Ги нарачав од coolkidsstore.22 на инста, бодињата и крпите се од george kids а ромперите од некст. За квалитет не знам, вака многу се меки.