Пепко за разлика од венис и тила е “шутка”. Цените во Пепко се смешни, 100 денари боди доаѓа, за разлика во Венис и Тила нема за тие пари. Јас сегс што земав бодиња немаат гајле, исто и од претходно имавме поклон донесени од Хрватска, нема да мрднат. Не е дека е ваууу ама јас сум задоволна споредено цена/квалитет.
И јас. Мислам дека ќе е многу практично и едноставно за користење, а и предноста е што нема многу садови за миење. Уште да се разјаде бебе од него и частам кафана
@Ano ние со бато оваа бројка 68ца скроз ја промашуваме, он носеше 68 летни, бебе уште е по долги. Па мора да се купи нешто нешто.
Од 3 деца има гардероба па се склопува. Инаку 74 му станува кнап него . Ретко некоја 68 да го фати зависи од фирма. Се издолжи некако многу.
Moze ima razlika vo kvalitetot od hrvatskiot i srpskiot Pepco. Mislam deka poveketo zborime za srbskiot, jas da.
Кнап му се 68ца, 74ка носи ама му се големи така малку. Мене уште ми е чудно и не можам да се навикнам, бате носеше 68ца на 6 полни месеци ова 68ца на 4м му се кнап. Моментално носи една шпихозна 74ка од Синсеј и таман му е.
Хаха ако споредувам, батко му на година носеше, тоа што овој веќе почнува да надраснува. Тој на година имаше 7,5кг, а овој сега накај 8 скоро движи, неполни 4 месеци . Додуша стана поактивен и не качува толку многу мислам, ама во должина како да оди многу.