Земав три комплетчиња колку за проба ама ептен летни по кратки, ќе почекам до лето да видам какви ќе се. Јас од примарк сум презадоволна, често нарачувам и боди од пријателите кога ќе си идат од горе и сите му се од таму. Најквалитетни од вајкики ми излегоа се што сум купила. Од зара сум малку разочарана, кога беа попустите имам нарачано блузи, многу се туткаат а дезените се врв. Летната колекција на зара ме воодушеви колку е убава, уште не знам што бројка ќе носи до лето, ама ќе почекам и секако ќе нарачам.
Први алишта за бебе 2 кое треба август да се роди Примарк имам за синко блузиња, убави ми се затоа порачав од нив да ги видам
Да баш зара летново и јас гледав се е преубаво значи не знаеш што да земеш и убави се материјаливе и окаиди стандард
Мислев по етикетата ама не бев сигурна.Мннн се слатки,па тенки лето иде што ако и така растат брзо брзо
Имаше неколку извадено од овој модел со морски свет боденца и уште едни како со сладоледчиња три пара комплет, вакви шпикозни на закопчување по кратки по два пара комплет беа, немаше којзнае колку. Јас баш барав и некои сандалчиња ама не можев да најдам.
Можеш да ми сликнеш разлика меѓу 5+ и 6 или да ми кажеш колку се разлика. 5 му се отцртуваат на бутчињата па да знам дали 5+ или дирекно на 6 да прејдам.
Колку кг сте? Пишав и во друга група сакам да сменам од Актив и не знам што бројка да земам. Скоро 10ипол кг е бебе.
Исти калап се јас користам и памперс актив 5ка паралелно и памперс гаќички слични се горе доле. Околу 12 кг е