Мојов одамна е на 5ка а околу 8кг има, ама ако уште малку ги разлабавам ќе ги смкне кога прета. И онака му се спуштаат до под пупак. Незнам што да правам, ама ќе мора да пробам со 6, секако ако не сега ќе ги користи понатаму. Колку е долг твојот?
80цм беше пред месец и пол на педијатар, сега скоро не е мерен. И ние 5ка користевме едно 3 месеци. Само не знам до крај до која бројка ќе стигнеме, а тек има 10 месеци
Спремна е мама за пораѓај и за бебе! Овие на бекутан ги земал мажотми на акција биле со бањарката. премека е . пудрата има многу убав состав! влажните и шампонот ќе видиме кој ќе ги користи
Јас го имам, убав е многу, синтетика е али цврст е. Многу убав и многу практичен. Јас ставам пелени во големата преграда, чорапчиња, патичиња, капчиња, влажни, се си собира.
Благодарам, и јас се заљубив. Ја нарачав second hand од една страна, но мислам дека е купена од Примарк.
Исто беше до син ми ма 5 месеци имаше 10кг, со големи бутки, 6ка му чинеше до 2 и пол год, тогаш ги остави пелените. Како ќе расти ќе се должи и ќе се намалат бутките и ќе му чинат пелените