И ние ја имаме оваква само на Авент. Морав да и ја тргнам за после некој прриод. Таа се буквално бања со неа. Намерно ја натисне со рака на еден крај, притисне од себе, и вода си тече. Сака од обична стаклена чаша да пие. Ем од што и е интересно па и се напие нешто. И на шишенце со обична цуцла и давам бидејќи сите тие со силиконско клунче ги изгризе за ден. Направи огромна дупка и веќе не е некапечка Инаку и син ми на помала возраст и сега малата, не се по течности. Ништо не сакаат освен малку вода. Малата не пие повеќе од 50 мл вода дневно, ајде нека е и 100. Син ми почна повеќе, а така и малата очекувам таму некаде после година и пол. Како растеше се повеќе се налеваше со вода. И со твојата ќе биде така.
И јас земав таква чашка од Авент ама ич не сум задоволна. Останува вода во тоа што е како жлеб околу кругот и му капе во врат.
Преубави работи, одамна не сум видела олку убави, а и по мој вкус.... Со здравје да си ги носат лепотиците
@danichap Aj te molam pisi mi po nekoe vreme kako si zadovolna od caskata i jas se mislam dali da ja zemam. Zemav so klunce ama zdabe. Cajceto becutan si go pie od sise so cucla ama voda nikako od nisto malku so lazicka ama ne e toa toa.
Ги земав од Рамстор но не ми текнува како се вика продавницата. На спрат е до Бата. Не се ич скапи. Околу 400-500 денари. Мој совет е ако му зимаш на бебуш твој земи му дводелни, едноделните не се баш практични
Да се самоцитирам. Ве читам дека не сте задоволни од чашата на Авент. За сега немам такво исксутво со оваа. Не дека по кузнее колку пие, ама и стои на земја, кога сака си ја надигнува и си пие по малку без да и тече од страната, ја превртува и не прокапува. Ок е, иако онаа со клунче и дупчиња ми е незаменлива. Оваа кога сака самата независна да глуми
Да, впрочем сами си го избравме. Од Бугарија од Сандански е купен, тука нема вакви фраерски можеш на интернет да си видиш, па ако оди некој натака да ти донесе.