Фала многу, да видам димензии ако одговараат може да се земе, па врз старото да го ставам. Ќерка да е здрава и жива многу беше педантнаи мирна па ја уништи мушамата од хранилката . Ќе те замолам и јас за линк да ги видам подетално.
Повелете. Тука пишува дека е бритабл, ама неможам да го проценам баш. Се пере во моментов, утре ќе го изанализирам па ќе ви кажам MKD91.85 6%OFF | Summer Baby Stroller Cooling Pad 3D Air Mesh Breathable Cart High Chair Mat Mattress Baby Car Universal Seat Cushion Accessories https://a.aliexpress.com/_mNOj5zE Пробајте, ако нешто не бива со линкот пишете.
Повели MKD86.33 3%OFF | New Baby Stroller Seat Cushion Kids Pushchair Car Cart High Chair Trolley Soft Mattress Baby Stroller Cushion Pad Accessories https://a.aliexpress.com/_mNiDjsY
Не сум во МК. Нарачувам преку локална веб страна на NEXT тука кај што живеам, пратките ги испорачуваат од Германија со DHL и плаќам само 3€ достава за нарачки до 30€, за над 30€ доставата ми е бесплатна. Во Македонија DHL наплаќа и царина и ДДВ и лежарина, така што претпоставувам дека испаѓа скапо.
Не знам во која тема да прашам, дали имате нарачувано од baby accessories на Фб? Дали исти стигаат ко на слики ме интересира, сакам цветни патичиња за малото. Да не сум офтопик, од вчера шеширче за бебе и наочари што менуваат боја на сонце за бато.
Нема Одат 19.5 па 21 , најкито имаат такви некои броеви Во Ист гејт овој модел го нема, имаше само еден за нив помалите И јас се утепав барајќи на крај онлајн нарачав,19.5 и беа кнап па зедов 21. Измери и го стапалцето и спрема тоа нарачај си Нели 1cm треба луфта да има
Истиве ги земав Летнава колекција зара за девојчиња е прее значии дс не знаеш што да земешш па фустаните леле како нема и за возрасни такви шари преубави сите дезени се
Каде да најдам бели хулахопки за 1м во Скопје? И чорапчиња баш да бидат мали.. се што имам се демек за 1м а се огромни и паѓаат од нозе. Секаде каде што прашав, немаше..
Не знам колкаво е бебе. На моево хулахопките само за со фустанче 0-6 големина до 3 месеци мислам и беа големи. За чорапи единствено неколку пара од Џамбо купени не и паѓаа. Се останато и високи и кратки и тенки и дебели термо воопшто не и одговараа.
Ако ти се даваат повеќе пари види во окаиди, ако не пробај си ја среќата во беверли доле кај паркингот има едно дуќанче брезе мислам дека беше. Јас од таму имам зимано од 0 до 6 и сега за 6 до 12 земав скоро хулахопки