Има неколку лоши и неколку ок звуци. Мислам, јас не знаев каков звук испуштаат зајак, панда или зебра Не е којзнае што ама сепак не е тотална утка книгава Едит: Му држи внимание на синко, еве го веќе 15 минути се занимава со книгичката
Од Каде ? Мајки ако може да ми предложите онлајн страни каде што има убави есенско-зимски модели шпикозни ,термо тренерчина и сл.? Фала
На страната на енци менци можеш да видиш . Се купува посебно када,посебно сталак, а нема да фати многу скапо. Додека не падна пупачето користев и додадок за во када за да биде исправено бебето. За овој сет не би требало да биде повеќе од 3000ден.
Од Енци Менци имам када со индикатор за ладна, тамам и жешка ако е водата, сталак и адаптер, супер се. Е други додатоци има свашта: сад за полевање, термометар за водата, сунѓер, мрежа, перница полнета со стиропор, додаток за туш што покажува степени на водата... Зависи за што ти се трошат пари
Не знам бидејќи им барав за ова време и не ми понудија со ракави. Ама ако немаат, може од сајтот на нанам.мк да нарачаш.
на бебе и фалат најмал број балетанчиња/пупиња за на фустанчево, кај можам да најдам, а да не лутам, немам многу време.
@Sofi.ja Еве да ти пишам бидејќи ме прашуваше. Дома е 22 степени ноќе. Забележав дека најпријатно и' беше кога ја облеков во боди на рамки, претенки шпикозни без стапалца од Тритекс и вреќичката. Најмирно спие вака.