Замисли во странските земји е се поефтино а ние трошиме едн куп пари за пелени . И после ке има иднина во мк ?!
Zavisi koe brojce 2ka e 8 evra I na tie imas 2evra popust a 3ka e 7evra I so dva evra popust a neveruvam deka Mk se poeftini jas I ne gi znam cenite na pampersi tamu
Мене деверот и јатравата ми праќаат многу гардероба за син ми од Германија. Па да не претерам ама 90% од гардеробата на син ми е од таму. Ај што е поевтино се, туку и далеку поквалитетно е. Кога правам споредба во цени и квалитет со гардеробата од таму и она што ни се нуди тука не знам дали да плачам или да се смеам. Значи да се разбереме не дека и тука нема квалитет, ама тука изборот е мал, а цените солени. Таму навистина за евтини пари знаеш што купуваш. Кога правиме споредба во цените, за да знаеме дали нештото да го набавиме од тука или да ни го пратат од таму, скоро секогаш ја избираме втората опција.
Fystanceto I kondurcinjata ni se podarok koj ni stigna ovde posle mesec ipol a ostanatoto vcera si go kupivme
Zenski kazete mi kade kupivte komoda za bebeski alista i po koja cena. Sekade kade sto gledam se izgor skapi okolu 12000 denari.
А зошто не си видиш некое моделче што ти се допаѓа, па столар да ти го направи по порачка. Сигурно поефтино ке ти испадне.
Imam samo cetiri nedeli, a ne poznavam stolar vo Sk ako imas nekoj dobar kako preporaka bi ti bila premnogu blagodarna
Не познавам за жал, ние имавме среќа и сосема случајно најдовме на старо за 2000 ден, иста како тие што беа по 10, 12 илјади. Или види на пазар 3 или некоја мајка што не и треба повеќе да ти го продаде.