Бела ако имаш некој од охрид нека ти ја купи,па да ти ја прати. Ако не можеш да се снајдиш да ти ја пратам јас?
Овде ќе го поставам прашањево немам зимска прекривка за количка дали да купам зимска вреќа или со скафансер или со дебело ќебе да го шетам на зима како е попрактично и поубаво бебе да се шета во зима тогаш ќе има 1 година и од Охрид сум па ме интересира уште од сега за да се спремам за во зима.
Пред три години кога беше ковидот, две зими бевме во Охрид и син ми секој ден го шетав покрај езеро. Купив зимска вреќа за количката и ја искористив максимум, по секакви ветришта и студови се шетавме по 2-3 саати. И прекривка за дожд на количката ставав кога многу дуваше, тој во вреќа седнат, јас наоблечена само очи да ми се гледаат и секој ден бевме надвор, немавме гајле. Никој немаше, сами, изгледа охриѓани не вадат нос надвор од врата кога студи Многу убаво спиеше надвор, да шетате обавезно. Топло му беше во вреќата, ти ја препорачувам на ФриОн. Горе јакна му облекував, а долу слабо облечен и по тенки чорапчиња. Скафандер никогаш не сум купила.
да да го посетив и земав хеланчиња 2 пара секојдневни ама имаат и мн интересни блузички и сл јас тоа што фалеше само докупив