Јас имам ранец од bibaby го земав од gencbebe тетово за 1490ден. Одличен е. Мене тоа што ми треба за бебе ми собира и пола е празен нагоре.
Јас го имам тој што се прави како колепка за спиење демек, преискористен ми е. Го продавам упола цена за да си купам без такво, не ми е потребно, иначе максимум искористено. Викендов бевме на Водно и си отспа во тоа саатипол без око да му трепне, ама веќе кнап ни е.
Имаат на инстаграм профил gencbebe.mk ке ти пуштам слики во лп подоцна од ранецот, ама имаат и видеа во живо снимани на страната ако ти се брза.
Bas Sega ja prebaruvav stranata ama bebeski torbi I ranci ne sretnav. posle koga ke mozes pusti mi vo lp.
Јас имам од чиполино 1300-400 го зедов пред 2 години воопшто не е мрднат, ни скинат ништо. Квалитетен материјал е, го користиме цело време каде и да одиме, само не знам дали и каде би можела да најдеш сега од тој модел. Од генцбебе гледав на инстаграм стори имаа објавено, продавницата гледам е огромна и има многу убава роба, би требало да се добри.
Mnogu e ubav ke se potrudam da najdam. Od gencbebe mi pisaa deka torbite I rancite I'm bile istroseni I nemale... na fb gledav na kidzo vaka Dobro mi izgldaat ama ne znam kolku se kvalitetni
Дали случајно проба дали некоја од силиконските подлоги (како твист енд шејк и сл), пасува на послужавникот од оваа хранилка. Решена сум да ја купам за бебе, па да знам дали може нешто да се примени, со оглед на тоа дека една од маните е што потешко се чисти послужавникот дека е дрвен.