Ако имаш некое перниче од хранилка релаксатор и сл ќе ти врши работа. Јас му го ставам перничето од хранилка ама само за спиење, вака за шетање нема потреба.
Ако мислиш на вакво еве во локо кроко. Јас имам исто од алиекспрес за некој 250 денари исто одлично е.
Еве од овој селер. Сега гледам има шипинг околу 40денари, ама пак доаѓа ефтино Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! MKD87.25 4%OFF | New Baby Stroller Seat Cushion Kids Pushchair Car Cart High Chair Trolley Soft Mattress Baby Stroller Cushion Pad Accessories https://a.aliexpress.com/_mN8MToS
Ако ти се даваат 1700 види ги овие во Окаиди, многу се убави, скроз се виткаат, ако сака да стои, да оди по кревет фатен па ептен ќе му се погодат. Пошто мојов веќе се движи по кревет, по маса, пушта и чекор од кревет до маса и обратно.
Абер нема од исправање. Вежба седење и брзо тркалање во моментов. Му тежи газот на мојов уште не се исправа . Плус за дома не ми треба, секако сме во стан и топло е. Ни големиот ни овој не планирам за дома ништо освен подебели чорапки евентуално. Повеќе за надвор да не му студи на нозете, зошто еве почнуваат да паѓаат температуриве. Ќе пратам маж да најде во подрум да видам од брат му што има. Да проодуваше ќе инвестирав сигурно. Ама како што кажа и ортопедот личи дека и овој покасно ќе проодува (големиот на 15 месеци прооде).
и мене ме мачеше моментот надвор, што на нозете. Одлучив, топлинки имаме неколку пара што ги доби кога се роди, а со број одговараат за 12-18месеци, и мислам дека тие ќе ги користам сега за сега. Па кога ќе прооди ќе купуваме нешто друго. Ако евентуално му омалат, имам на ум едни од окаиди, баш дебели беа
Затоа викам ќе видам што има од брат му и онака не оди, само да му е стоплени ноџето. Веќе осеќам му се ладни нозете особено наутро кога излагаме.
Ние максимално го искористивме (и уште го користиме). Конкретно приспивните му ги пуштам на синко, многу ни се погодија. Кога беше помал заспиваше со нив и ако се разбудеше ноќе ќе му ги пуштев и се успиваше. Закачен е за креветче и беше прво нешто по кое синко пушти раче кога беше 3-4 месеци. Така да мене ми е многу драг шумишот, иако мислам дека не мора да биде баш од дреам.мк, ако има и на друго место нешто со слични функции би вршело работа. За бел звук ако е само, врши работа и стар телефон, таблет или фен