Ние си купивме незнам дали знаеш од оние пластичните со фиоки што се комидини се викаат,сега за сега ми е доволно една,а ја зедовме 1500 ако сакаш ќе ти ја сликам да видиш каква е .Јас сум од пп ама се надевам има и во ск некаде каде што се продава пластикарија
Imame ista grickalka, shishe, kutivce za cucla, cetka za shishence,lazicka hihi jas minatata nedela bev vo bebe super market i samo simnuvav od stalazi hihi
Eпа супер...прв пат купувам бодиња од c und a,претходниот пат беа од Лидл и бев презадоволна од квалитетот.Само летни уште немаше и затоа вакви купив.
Истава маска ја имаме Само синко мој воопшто не ја трпи маската за на глава. Инаку за 1-ви април беше така маскиран. Дури и таков балон му купивме. Радости
За жал, во Мкд нема C@A,па кога имам можност си нарачувам од странство. Досега,три комплета имаме износено. Како нови му се,иако секојдневно ги носи.За тие пари(5 бодиња=9 евра),кај нас можеш две на пример од Тритекс да купиш,солиден квалитет. П.С.Блазе си ти што имаш избор,очигледно живееш во странција
Za kaj baba i dedo gore 150den od knizara go nacekav, a ubavo golemko e i mnogu pocvrsto od onie vo Jumbo.. ova gore e kapak.