Mustela se namaleni vo Zegin ako nekoj koristi. Moevo bebe uste e vo stomak, pa da preporacate od iskustvo sto da kupam. Drigarkive so Pavloviceva original i Mustela teraat skoro site...ne znam
I jas isto Kako drugarkite tvoi mustela maslena kupka I mustela hidra bebe za pelenska regija pavloviceva original
Мустела користиме ние и досега сме презадоволни,економични се, сѐ скапи ама траат долго. А за пеленска регија Павловичева оригинал и имам резерва крема со Цинк Оксид за осип.
Од прееска се тупам со нарачкава од Зегин. Не ми ја ажурира кошничката баш мустела цела колекција ставив во кошничка,ми ги двои нарачките. Кај сите е вака или јас правам нешто што не треба? Како што дополнувам кошничка така ми двои нарачки и ми додава достава.. Иначе супер се мустела. Јас и за првото користам ,и за ова сега се спремам. Шампонот и лосионот ептен ги користиме. Едит: да прашам дали на некоја се случило онлајн да нарача и да има краток рок или пред истек? Нарачав свашта бебе додека се роди за месец дена да не пројде рок.
Jas mislev vo apteka da odam utre da kupam, taman i rok da vidam. Ama moze samo online da e. Za rokot ke ti kazam utre (bi trebalo da otidam)
Земи си природна козметика, па ако излезе да има проблематична кожа, ќе земаш соодветна. За пеленска регија ништо, освен крем со цинк да имаш ако се појави црвенило или осип.
Почнав со Бејбилав, користев свашта, на крај останав на Мустела со авокадо, најдобро нешто досега што сме го користеле. Сега се потроши и судокремот, па ќе земам и за газе и за лице за ветер, таман за времево. Користев и Мустела за сончање, топ се покажа, сите не џишна малце сонцето, него не, освен што ми јави алергија нели на сонцето, и тоа само таму кај што најмалку го мачкав, во главата.
Безброј нарачки имам направено од зегин, никогаш не ми стигнало нешто со краток рок (ни попуст кога има). А тоа со двоењето на нарачките ми се има случено и мене, некоја грешка имаат, не ми е јасно точно што се случува. Јас рачно коригирам, едната нарачка ја бришам (ги тргам производите од корпа), и си ги додавам во другата нарачка. Пред плаќање, ажурирам да сум сигурна дека тоа е тоа и ја завршувам нарачката. Добар е квалитетот. Корицата има некаков "велвет финиш" и ако ја чепнеш малку со нокт или тврд предмет одма се познава, само тоа не ми се свиѓа. Инаку хартијата и сликите се добри и корицата е убава, дебела и цврста. Има опција и мека корица да се одбере.