Мама убав е скафандерот? Дебел е? Одговара на големината шо вообичаено ја носи бебе или е помал/поголем? Оти Зара со величината ми е лотарија. Се мислам оддамна да го порачам, многу ми е убав.
Го нарачав и јас, мекичко, преубаво, а за величината, бебуш е 3 месеци, јас го нарачав тој за од 6-9 што е, не и е многу голем, додека да залади тамн ќе биде
Јас ги купив како шпикозни, не е доволно дебел материјалот за да биде вреќичка. Инаку од бутик ЛМ Планет во Аеродром имаат и инстаграм и фб, а друга продавница имаат и во центар карши гимназијата Јосип Броз Тито.
Многу сакам вакви работи колку чини и што има внатре ако можеш да сликнеш, повеќе е за ставање слики или за пишување?
Персонализирана фото книга е. Сама си ја креираш на нивната страна. Си бираш слики, ги прикачуваш, може да има и текст под сликите ако сакаш. Корицата исто си ја бираш, како и што да пишува на неа. Основните цени ги има подоле на линкот. https://www.flipit.mk/фото-книга
Со која дозерка мериш од чајот? Обично купувам ќесички, мајка ми ми донесе кутија, но внатре немам мерица