Столчето убаво ми се гледа, убаво е на изглед, на паркет малку лизга ама на подлога/тепих си е ок. Пластика е ништо посебно, времето ќе покаже за квалитет. Послужавникот не е инсталиран сеуште, ако некогаш има потреба може ќе послужи и за ручкање. Инаку синко покажа интерес уште додека го склопувавме дојде во инспекција. Сега за сега реди играчки на него, го преврте, го студира
Кај ги најде топлинчињата? Детево мое толку ги нејќе неговите што ги скри некаде и не можам да ги најдам. Имаше едно ко опинчиња буквално, многу беа убави, ама му омалеа. Ако знаеш оние за на балет што ги носат за вежбање, е такви, само волнени, топ му беа, ама мали мој има големо ноџе и ништо. Баран такви ама нема, овие ми беа од странција од некаде.
Од алиекспрес се овие. Не се нешто екстра, ама за да му е покриено ноџе за надвор да не му студи ќе бркаат работа. Бар комотни се зошто мојов има дебело ноџе.
Мене ми требаат за да се движи пошто се движи низ дома од кревет на табуретка, на комода, на столче, на маса, на островот и стигнал до кујна. Не ги сака тие од Стокомак, а преубави се, меки, се виткаат, не ги сака. Претходно овие како опинчиња си ги носеше немаше гајле.
Незнам дали ги има на Aliexpress не сум видела, ја ги земав овие. Прелесни се,меки не лизгаат најбитно и се прилагодуваат на нога.
За движење не ги препорачувам. Они меки се ама не ми се свиѓа внатре мрда влошката. Само за мода се арни Повели, ама сега вовеле шипинг и не се исплати според мене Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! MKD343.62 55%OFF | Infant Kids Baby Cartoon Anti Kicking Functional Shoe Soft Sole Squeaky Sneakers Boy Causal Loafers Toddler Girl Non-slip Shoes https://a.aliexpress.com/_mrn6TDq
На Amazon, за нецели 250денари (BlackFriday) Еве ги на Aliexpress, само пребарај ги без shipping Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 3,56€ 68%OFF | baby sock shoes for winter thick cotton animal styles cute baby floor shoes anti-slip first walkers 0-3 years Christmas gifts https://a.aliexpress.com/_mtu7Kq8