Се изнабарав и или шишингот им е поскап а цена е 0,.. или па цената е поголема а фри шипинг. Околу 3 долари се движат. Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $0.99 80% Off | Baby Shoes Toddler Girls First Walker Kids Soft Gray Red Rubber Sole Baby Shoe Autumn Winter Unisex Knit Booties Anti-slip Socks https://a.aliexpress.com/_mNaq1b2
Гледам мењале нешто, Choise метод да ти стигне за помалку од 10 дена, а free shipping од 10е. вака порано не беше.
Овие од лево глодалки ли се? Ние ја имавме Софи со два прстени ама ја скина, а највеќе ја глодаше. Се мислам сега каква да му земам.
Кое бројче го зема? Реални се бројките? На пример моево има 8кг ,4 месеци е носи 68/74. Дали да земам за 9 или 12 месеци... ги гледав на фб мн убави дизајни имаат
Јас земав 3-6 месеци, не пишува должина на него, според мене од око реални се. Ама ти земи си поголемко секако и февруари, март е ладно така да ќе си го искористиш максимум.
2 скина, многу се неквалитетни, многу. Али најдобри се. И коцките и топките ги имаме, гумени се, ама потешки му беа кога беше помал, сега ептен си игра.
Поголемото искина и бела со два прстени и големата. Сега малава ја има црвената со еден прстен, многу ја гризе и си игра, уште е жива. Овие топчињата и коцките се меки и безбедни за гризење.