Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €1.45 34%OFF | 10pcs/lot Solid Color Grosgrain Ribbon Bowknot Kids Hair Clips Handmade Bows Baby Girls Barrettes Hairpins Photo Props Gift Sets https://a.aliexpress.com/_mKNpLXm Da od Ali Шнолички се тие со точки
Од Стокомак папучињата за 125 ден ги зедов ќе се најдат за потака Софи мислев дека никогаш нема да купам, посебно не за 2ро дете ама ете И пелените да се пробаат од Стокомак
Сигурна си дека за 125ден си ги зела? Јас истиве ги платив 500ден во Стокомак. Зар ги имаат толку намалено.
Моето искуство кажува ништо посебно, повеќе како тренд (си држи трендот уште) ја купив и убав изглед има. На првото не му беше омилена глодалка, а се друго буташе во уста.
Имаме дома 4 глодалки и 2 софиња досега купено, софињата ги играше до распаѓање, другиве не ги погледнува. Ваљда текстурата, мека е, лесна за држење, не знам, али имам направено тест, една до друга 4 различни глодалки и менував и редослед и поставеност и џабе, пак ја бираше Софи.
Од кога им ги давате глодаките? Имам две малечки крукчиња ама 2мин и ги фрла, а многу ги чеша непцата ужива кога ке му ги дадам, рачињата се у уста му се. Има една пепа пиг како ќебенце а бе цела ја става во уста. Ја имам и Софи дома, поклон за мекици му ја донесоа, да му ја извадам 3месеци има бебо.
Моево уште учи раце в уста да носи, не држи уште в раце ништо повеќе од 3 секунди, не знае да држи, еве пробав со Софи исто не ја држи, му ставам в раче пушта одма.