Мојава ја обожава Софи, кога имаше 3 месеци и ја земав баш дека ја фалеа, сега е 7 партали ја прави, од еден куп неа ќе ја фати, a што и е толку посебно поим немам
Девојки мутаво прашање, облека 50ка за новороденче е за должина ДО 50цм макс? Бебарко 32ра недела ни е одприлика 46.55 цм по бутна коска а здравје имаме уште за растење (по бутна е 2 недели понапред височко на тато) сакам убав сет да му земам за од болница да го облечам ама дали 50 или 56 е подобро ? А не е буцко само викаат повисочко
Чим почнал да става у уста ќебенце слободно дај му глодалка. И јас тој период му дадов на мојот само што Софи никогаш не ја засака.
Софи со два прстени ја сакаше многу, дури и ја скина од баратење со рачињата. Сега купив со еден прстен, не ја погледнува.
Da vi kazam iskustvo, denes gi zemavme kolickata i kadickata sto ni dojde gratis inace ne bi ja zela 7000 den ama iskreno vaka sklopena mi izgl mn prakticna i cvrsta. Kolku ke izdrzi ke vidime ama vaka super e.
Јас сум презадоволна,претходно користев само Babylove за трите деца,ама овие ми се допаднаа и воопшто не погрешив.
Vo Muppet kids ima ubavi popusti za black friday Da ne znaete nekoja od aptekive da ima popust za black friday? Online so bese na zegin go promashiv a bash dobar popust imashe.
Od sega ovoj petok do ponedelnik? Fala na info mila. Pretpostavuvam deka samo vo aptekite vnatre ke bide no ne i online?