Малку помал калап се па се нарачувам за 18м или 12 до 18. Малку страв ми е и знаат да се соберат, ама ќе видиме. Инаку убави се и ефтини, се ова купив, а 3000ден, стварно ефтино.
Убав ми се гледа ама не ми се ризикува до бројче. Он сега носи мекан скафандер 6-9 месеци и веќе кај и да е ќе биде кнап. Во мапет најголемо е 9-12 ,а ако одговара на 6м џабе ќе го земам. Како си задоволна од квалитетот на шалот? И јас ги гледав ама како проѕирен ми се виде. И дали се по бројчиња,ми треба за 4 год,да не му е мало?
Од хм фустанче за 1 год. ми треба бројче од 9-12 или 12-18 онлине сакам да порачам ама за бројче кое да го земам незнам.
Точни им се броевите спрема големината ако тоа ти е дилемата. Не им се воопшто мали калапите, приближно со на Ваикики се.
Тие што имате порачувано од Мапет, за колку време ви стигнуваме нарачките? Пишува на малиот дека нарачки направени до 16ч се испраќаат истиот ден. Јас во петокот претпладне направив нарачка, па да знам кога да ја очекувам.
Денес можеш да очекуваш да ти се јават веќе, јас нарачав среда попладне, во петокот ги добив, ама дека викенд и башка гужва со блек фрајдеј ништо чудно и да ти испратат малку подоцна.