Фала, поубави да си купите Од Мат Стар (тој кај Универзална) 800ден. Имаат и сајт па можеш да си разгледаш, убави моделчиња имаат, се изненадив од цените а бев спремна 2000 да дадам за многу слични од Кеги.
Убави се кити, со здравје да си ги носите. Само кажи ми дали е мек ѓонот, дали се витка кај прстињата. И јас барам за син ми.
Не е мек ѓон, подебелка гума за проодени дечиња. Се виткаат но не се за вас сеуште, барем јас така мислам. Ќерка ми лани додека убаво не прооде, носеше само од оние со мек тенок ѓон. Евентуално гумени да земеш за летово. Фала, да си најдете уште поубави
Да да, не се за нас. Годинка е моето, па мислам дека не сме сеуште за вакви. Барам меки како што викаш ти, ама освен кеги други не ми фатиле око.
Иренке не се меки ни во Кеги, исти се како овие Ако ти се даваат пари види ги на Цицибан во Пеко, тие се најсавитливи што ги начекав, но се околу 3000. Друга опција ти е гумењарка, Ипанема и слични.
Имаме такви гумени на ранер се мислам. Тие ги носи сега за сега и ќе ги носи на плажа. Мислев нешто да му купам за дневни прошетки. Најдов едни во мадаркер убави ама немаше број. Ние ги имаме чевличките на кеги, ама они за најмалечките за проодување и се супер меки. Знаеш оние со патентот низ цел ѓон, па мислев и другите се такви. Ќе ги погледнам и цицибан, фала ти.
Во икеа има,не воолку опремена ама е супер убо изгледа и е функционална не држи многу место,во некој кош можеш да ја сместиш
Англиски се..поклон од роднини...Преубави работи има таму...и другиве мами што имаат добиено облека од таму се ме бендисува...а кога има попусти и многу ефтини се начекуваат...само да имаш кој да ти носи.
Џој ние имаме на поклон добиено слична не е иста,ја има мислам во Киндерленд продавница во Ск,француско производство
Киндерленд каде се наогја? Јас вчера најдов во Крш сити мол-22 000 ден беше. Но само еден модел неможеш да бираш.
Da ti kazam neli znaes kupivme dva para novi, ama ovie gi nacekav vo Jumbo imase i edni drugi so Nemo mislam bea i bea 170 denari, smesno rekov ako ne gi biva i go zuljaat vo kanta drugite bea poubavi za mene, no na mm ovie povekje oko mu fatile pa aj po negovo