Од истиот селер го нема повеќе, еве од друг линк. Јас го порачав да направам споредба со аспираторот носе фрида и разликата е во големината овај е малку помал само, а разликата во цената е огромна Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €0.55 55%OFF | Baby Nose Cleaner Sucker Tool Protection Children Mouth Suction Catheter Washable Type Newborn Health Care Aspirador Nasal Baby https://a.aliexpress.com/_mMu13wc
Lele kolku e eftin a jas istiot vcera go naracav za 400 den, I'ma li nacin da ja prekinam narackata? P.s srekna nova godina se najdobro.
Играчки, облека, ранче (ако оди во градинка), прибор за јадење.. Зависи од пригодата, буџетот и колку се блиски. Поблиски јас прашувам дали има нешто што им треба.
Од мапед кидс е го има и на страната Бебе не го ни погледна еднаш го фате и го фрле, важно јас си се изнаиграв
Подароци од Дедо Мраз Ги гледа 2те, се смеј му гуга, оваа со гитарата ја фаќа, пеј бебе уште малку 5 месеци @Paula123 вакви музички, со сортери играчки
Јас скоро се од Пики порачувам последниве 4 год тоа со пингвинчето е 380 ден во продавница 600 ден го имам сретнато. Деф со најниски цени а исти играчки продаваат мн др продавници со дупла цена.
Mama podlogata od prvata i vtorata slika shto vi e vo pozadina od kade ja kupivte ako sakash da mi kazesh @Bella_Stella te molam spodeli i ti od kade vi e podlogata za na pod, vidov na nekoi sliki deka ja imate i vie