Јас имам буфче од Крш едно околу 2000ден, има на него прожектор и музики, топ ни се погоди, 6м само со тоа спиеше.
Kakvi muziki ima? Nas ni treba bas beli zvuci, bucenje na fen, na ventilator i slicno. Imam mece edno so muzika ama ne go saka
Има океан, има фен, има шумски дожд, некои други шумови и музика има некоја. Не е со музики, со звуци е и само една музика. Од прв ден дома го користиме и многу го сакаше, сега претежно го користиме за прожекторот.
Јас имам земено од Андреј компани на чиполино, квалитетна, многу работи ми собира, пиши им на фб може да ти понудат ако имаат на залиха, исто праќаат по пошта. Знам и во Пики има, ама се жалеа тука дека им мириса на пластика. А во Битола провери во Мапед кидс, сигурно имаат
Има таква апликација ја уклучуваш си работи а ти ако сакаш си скролаш си гледаш фб. итн. со заклучен тел работи. Се вика sounds to sleep.
Мајки што мислите за Ипанема за бебе, сега има 8 месеци за летово ако и земам број 21 ќе ги носиме или не? Или не се сепак за толку мали додека се учат да одат. Ги гледам на попуст се на големата секако ќе и земам ама за малово се мислам.