Sport Vision. 1690 den. Има исти овакви само црни, за машко, и поинаков модел, позатворени напред исто црни. Ти зборувам за овие оти знам ти за машки се интересираш вероватно
Во Буњаковец,ама позади како на ќош доаѓа на крај по едни скалички,ги има и на фб најди ги ќе видиш поубаво
Од каде ги зеде и колку се? Всушност, тоа е само една пелена или пакување пелени? Како се користат овие? Гледам замена е за пелена, ама за еднократна употреба нели? Немам искуство со овие.
siti mol-995 den e edna za na more gi zedov,za vo voda.Namesto pampers ne e za ednokratna upotreba mozes da gi peres ,sushis i pak da ja upotrebis
Фала Џој. Не ми е само јасно она што го пишува во описот: Не пропушта ама не ја ни задржува урината со цел да не натежнува во водата ? Ако не ја задржува урината значи не е пелената, туку обични гаќи Инаку, каде оди урината, низ нозе? Имаш ли ти искуство со овие од претходно?
Па например да не моча насекаде, или кака случајно, похигиенски е, да не и се пика песокот во газе .. За мене доволно причини
За две три капки и две три брбушки на плажа,големо чудо. За песокот да,те разбирам. Иако од ланското мое прво искуство на море заклучив дека е доволно да отворам четири очи и нема ништо страшно да се случи. Искрено,сметам дека пелени/купачи на бебенце/детенце на плажа не му се потребни. Поарно кожата да му дише, отколку да се спурува. Шу знам,мое мислење