Прескапа. Ништо посебно не е. Ја немаме ама не би ја купила, до 300 ден ок е поќе не мајка на 2ро дете
Ние ја имаме оваа на сликата. Ама бебо е уште мал и не е многу заинтересиран. Од temu е порачана, за недела време ни стаса.
Со здравје да се служите! Од каде? И да прашам, на што внимавате најмногу кога избирате седиште? И ако може да споделите од кое сте задоволни.
Фала. Јас го порачав од Амазон. Искрено ова беше доста фалено, може да се користи од самиот почеток до 12 години, односно 36кг. , има 360 ротациска функција и изгледа доста удобно и практично. Има пет позиции ,од положба на лежење за вашето новороденче до исправена положба за седење за вашето дете.
Делам мислење, џабе коа горе у раце ко билдерче е, набиенко, тесно, џабе ќе му го продолжам во должина. А искрено јас толку бодиња имам што можам да менувам секој ден по 3 и пак да имам. Ги дадов на колешка, она ги искористи макс.
Moevo mu se smaluvaat vo dolzina najveke, rakavite se ok, a dole nemozam da zakopcam... Na tato ke bide dvometraska masala