Со среќа и си лесно до крај нека биде Јас сум 30 та,нешто купивме,нешто планирам сега наскоро додека можам да се движам уште,подоцна е потешко. За момето имам од малата ми,а за момчето немам,шопинг ќе се прави
Јас видов слични во pi ki имаа објавено не можам да ја најдам објавата ама пиши им околу 1500 денари беа, еве последните тротинети на сликата
Бебе си се поднови со седиште. Не е од Мк, по пријатели го нарачавме да ни го донесат. Долго време го гледав и ептен мерак ми направи, а и бебе гледам го сака.
Dali bi sakale da spodelite iskustva za baby phone/video phone? Kolku e korisno? Dali imate modeli shto bi gi preporachale?
Јас имам, одлична работа. Од кога го имам се преродив. Бебо спие горе во спална јас сум низ двор, чистам, готвам, се бањам се што можам. Го гледам нон стоп, 300метри опсег има, јас имам на фри он. Мојот е одличен.
Ние максимално ја користиме камерата, со првото дете до 3 год за спиење ја пуштавме, сега исто малово в спална спие на камера го гледам, можам да сработам нешто, иначе одма станува ако лупне нешто. Со апп преку телефон.
Јас имам Шаоми камера 2200мкд на земавме и е одлична со звук и микрофон, снима во црна темница работи каде и да отидеш не си врзан со посебен уред или вифи конекција. По мене не вреди да се дадат 5 6 7000 на бебифон