Да се уфрлам, слична и јас користам. И плус на магнет е не треба да се буши во ѕид. https://mi-store.mk/product/xiaomi-camera-2k-magnetic-mount/
Ejj istive gi gledav. Vikaat mn se sobirale demek. Bas pisi posle perenje. Ne znam dali broj pogolem da zemam
И мене ми личеа таман додека не ги исправ и облеков за да видам дека се баш како за билдерите уз тело што викаш моментално 3+++ а овие сега му се баш така кнап
@_budaletinka* Ги исправ не се собраа на 30 перам зошто го преоблекувам многу често општо. Инаку е 3месеци бебко таман ќе му се за летово да ги износи овие 6-9,дефинитивно треба поголеми бројчиња од тоа што носат бебките
Мене термин ми е јули денес ми стигнаа бодиња со кратки од 0-3 и шпикозни нарачав од 3-6 малку големи ама и онака се подебелки ќе ги оставам за крај септември а ќе земам други 0-3 некој доста потенки од овие. Фала ти многу
Исто на 30 ама нас ни излегоа баш кнап а тука некаде сме отприлика со возраста како што гледам. Зависи секако и од растот на самото бебе ама за примарк дефинитивно бар број поголеми. Инаку навистина добар памук
A od drugi firmi za letoska 6-9 ke zemate? Mojov e 3ipol meseci, i od 3-6 alistava site razlicno mu stojat. Što golemo, što tocno, sto knap. Vo susara susam pa i taa smaluva. Se mislam dali 6-9 ili 9-12 za letoska da zemam. Po meseci 6-9 taman ide. Ama da ne se zeznam da se mali. A od druga strana vikam pa golemi smesnen da ne e. Pred 10tina dena na kontrola na 3 meseci, bese 63cm i 6.200 tezok, ne e bucko bebe ama podolg malce, kako ke raste nataka kojznae.
Моја бебка е 4++ и е скоро 7кг. Јас и земам претежно 6-9, пошо кај перам и сушам ми се собираат. Имам бодиња и 3-6 ама и се теснички онака уз тело за под близичка. За летово се што имам купено ми е 6-9 и 9-12 за да издржи до септември кога ќе има 9м. Е сега пошо и носам тесни хеланчиња малце ми е грдо се тесно да биде па преферирам горен поширок дел.