Рито Ку плеј, се предобри, за првото дете на година му купивме, од 2 до 4 год активно секој ден возење и ништо не му е, сега и за бебево истото ќе си биди, здраво е. Препорачувам.
Гј најдов и ме се бендисаа , посебно оти се како коцки можи.. ин пишав цената е пеифатлива само што не ми треба постелина бидеќи од првптп имам еден куп и чисто нови.. така да само оградицата и плетенка ке е .. вакво ли креветче имате ли вие или од другите на чарло
Со облекава за девојчиња ќе ме премислите да пробаме за второ во иднина Среќа внука си чекам да се роди па има да ја китам како елка
Каде си видела? Баш пред некој ден коментирав дека во 3 молови немаше никаков избор за машки па особено возраст 3-6месеци 3 4 парталчиња, а за девојчиња цел ѕид од 5метри
И јас ја китам внуката на од мм сестра му. Кога и да купам нешто за бебо и за неа обавезно наоѓам некој фустан, сукња а бе што не Имааш и за машки јас баш во вајкики начекувам многу убави работи. Исто и во denicijaonline има сега преубава летна колекција. Фармерки најчесто во зара и h&m наоѓам и кошулки исто. Мало е ушто јас до кај 6 месеци се во шпикозни го чував, после 6 месеци се ке наоѓаш
За машки не само што нема избор, туку и тоа што го има е со трактори, коли или дино ахаха ништо друго
На фб и инста објавуваат но повеќе избор има таму https://www.instagram.com/officiallococroco?igsh=MTQzbjBqMmhsaTZ1Nw==