И јас на најјако вклучувам, макар шо нема врска, истиот притисок го прави, пробано и со послаби правосмукалки. Може, не велам не, нашата досега арна е, се надевам ќе потрае.
Да, забележав промена, веднаш се намалија драстично иако малку има ама веројатно треба неколку миења да ги снема скроз
По 1ч оставате? Јас го земав ама мнооогу гадно мириса бре главчето со денови после тоа џабе го мијам со мустела одпосле прејак мирис е за бебе некако... земав мустела се надевам од неа ќе се исчистат целосно ако не ќе мора фрезидермов да го продолжиме
Јас 10 мин пред бањање ставав, после тоа со биодерма миев. Малку мириса да ама неколку дена е тоа нема нонстоп да се користи
Да, по еден час ама јас не ја чешлам додека ја бањаме туку пред и потоа па четката се измрси што ја имавме па ја измив а не требало и мирисаше на трло па така купивме нови и сега ќе пробам со пластичната при бањање да видам дали ќе паднат скроз
Демек и без чешлање ги чистело ова, ама да и јас исто се зезнав со таа природната четка а нова ја земав