Истото ќе го пишев.. и не само турпијата, го приметив баш профилот нс фб “baby accessories” цела роба им е од али експрес до слики симнати од али до се исто..
Јас нешто грешам или? Кога ставам кај него на нокте одрипува и ми е страв да не му скршам нокте @lackygirl баш јас и онакви лигавчиња, блузи за јадење порачав од али зошто ги гледав овде 10пати поскапи ги продаваат. @Bella.alleB да да со таа
Не не сум имала проблем. Пробај кај тебе на рака ќе видиш колку е нежно. Додека беше бебе невозможно беше поинаку да му ги средам ноктите. Сега веќе е поголем па и со ножички можам да средам.
Леле јас нарачав од тие со ластик за преку глава што се и уште се мислам да не се зафркнав што не земав вакви. Ке ги пробаме здравје за брзо па ако не чини ке купуваме вакви. А многу се мислев
Кај нас во ходник стои, не е крената од август . Станување и легнуавње со носко сме, за сваки случај. најдобра инвестиција мислам е. И мене ми цркна правосмукалката ама не го препишувам тоа на ноското. И одма во дуќан по нова
Само една кратка реклама. Mајка изработува плетени работи. Кој има време нека си зирне. Фала на издвоеното време! https://www.instagram.com/rucno.pletivo?igsh=MXZlc3lhd3Y0cnRuMA==
Женски подлоги за играње од каде сте задоволни да земам? Од оние што се пружаат на земја по 1.5м-2м што се. Локо кроко имам во близина ако се ок да земам.
Јас имам од локо кроко 1100ден мислам беше, најдобра инвестиција, помина цела зима во дневна ене ја сеа во двор, со една влажна марама ја бришам и ко нова е.
Niz Skopjevo ništo nema za bebe 0-3 letno da e, deka 10 avgust mi e termin, ama i prvoto ne čekaše do kraj, so 38+5 se rodi, i ova ne veruvam deka kje čeka, ama seedno leto e, goreštini, a oni se nekoi kompletčinja od pliš imaat, ili pak pamučni ama so dolg rakav i nogavici, ne e za skopsko leto od 40+. Čekaj, čekaj ništo nema, kje s jde juli ja ne spremna i ogromna kaj kje šetam