Baš bebeški? Ženski? Nekako maško imaše vo Waikiki zavčera koga pominav, ama i tie bea nekako 68 brojče, toa e vekje 3 meseci, 62 da bide, ne mora 56 toa epten e knap nekogaš Vo koj Waikiki?
Јуни обавезно ке се извади се летно што се има не се секирај, и да нема сеа имаш на нет denicija.online tiny baby
Sekoe Waikiki razlicni broevi ima. Jas vo Kapitol gledav ama maški, mada zenskiot del posnabden bese, veruvam deka ima i pomali brojcinja za novorodence. Rano ti e, kako sto vikaat clenkite, doprva ke se vadi letna garderoba.
Купував во ваикики во рамстор завчера и имаше прилично летни работи. Види и во синсеј во рамстор имаше многу избор.
Ноемвриско бебе како го облакавте? Да си правам филмови од сега Можеби не е прашањево за тука,ама никаде не ми одговорија
Доле боди по кратки и шпикозни со чорапки. За надвор плус скафандер. Имав и мече и подебел, зависно колку беше ладно. За надвор и капче некое. Ние излеговме од болница на 01.11 и буквално беше 25степени. Беше во фустанче и хулахопчиња со боди на куси одоздола. Покриена само со памучно ќебе.
Моето е октомвриско Во тенок комплет на долги ја изнесовме од болница, покриена со кебенце. Дома во боди на кратки (на прерамки ми беа најпрактични и најискористени) со тенки блузи, панталони или шпикозни. Јас на кратки не ја облекував, што знам, не ми беше период за на кратки ако мислиш на тоа.
Јас ја имам предобра е дека ни е плочки дома ништо не се осека ладно од подот, дебела и голема доволно дебелината мислам како таа од нама е ама оваа е поевтина
Hello baby види, постираат на инстаграм убави летни... Продавницата е карши Веро Џамбо таа една нова убава зграда... И јас со термин 12 август сум, ама си чекам исплата од патолошка за март и април, па да си подкупам нешто... Јуни месец ќе има повеќе работи.
Da te prasam gledam i po reklami mnogu gi reklamiraat pelenive dobri se? Nie sme na sleepy prezadovolna sum ama me interesira bidejki ne sum cula iskustva za ovie peleni
Супер се, само малце подебелки од другите ама нас ни се одлични. Ни нема пропуштено ниедна па дури ни каки а се случило многу пати да се гледа до ластикот лом а држи и тестирани ни се до 11ч немаат пропуштено кога се успа бебе