Мајка опушти се малце испиј кафе. 2 поста погоре си пишала скапо е локо кроко АКО НЕ Е НА ПОПУСТ. истото го пишав и јас. Членката прашуваше општо за облека за новороденче, па не знам ваљда не планира да го облекува во ленено фустанче од 1200денари место пижами. Секако дека пишав за боди,шпихозни, блузичиња, па и тетра пелени. Не е мое локо кроко па да го јачам, само кажав лично дека сум зимала ромпери, боди, па и неколку шпихозни до таа цена горе доле кога им беа попустите за нивните родендени на 30%. А дека се забегани со цени за бебиња сите се. Па вклучувајќи ги и Стружанка и Тритекс. Тритекс бар се мкд производство и не мрдаат, стружанка Турска роба 680ден шпихозни материјалот по 1 перење шмиргла. Еве немам девојче за да сум гледала фустани во синсеј која цена се и дали има воопшто таква облека, за машко бев пред 3 дена и немаше за дотерување за негова возраст, освен тренерчиња и боди. Имај Убав ден
Тие ги начекав од Синсаи Ама расфрлано измешано се, треба да одиш и на среќа да си најдеш ромперче Двете заедно беа 399, а тие кратките пантолончиња двете заедно 179.. бодињата 299. Дали е ова стара колекција незнам... ќе извадат секаде сигурно за брзо Во Hello baby сакам да отидам, гледам и таму има убави работи Почнаа работиве по едно да стигаат, добро е. Али пак
Фала девојки . Не бев ни запознаена дека постојат некои продавници како Цивил, памук пале, дак шоп итн. Инфото што го дадовте ми помогна многу. Ќе прошетам зависно колку ќе имам сила и полека да се спремаме .
Во кој Синсеј ова? Ист гејт е знаам доста опремен, во Годи уште не сум била, другиве Синсеј некако слабо.. Хелоу бејби накај веро имаат и мноогу скапа роба. Прашував за сет за новороденче, 4000 денари. После прашав за горно долно комплетче, 2000. Многу е
И во Ѓорче во Кмол не е лошо . Во Џевахир исто пред некој ден бев се е измешано, а малечок е и нема многу фрекфенција на луѓе
Во Ист Гејт... Во Годи забораив дека има Треба и таму да се отиде Убави бебешки, а вака океј цена ми се виде.. има во Цивил, она новата турска е мислам, во Дајмонд.
Бодиња сум земала во Фротир плус во Порта, а знам дека имало и некоја продавница во Капиштец во тоа ко трговски шо им е (му го заборавив името ).