7 - 50ките примарк, 2 -56ки локо кроко, 2- 56 долни синсеј и сите останатите се 62 синсеј Ми рекоа немало шанси да го собере во 50ките првите денови, а тука на форумов читам сосема другачје, баш побрај на лупата Подобро и 10 дена да ги носи ама точни да му се, него да плива во нив како во партали..жал ми е некако така кога ги гледам
Od Jumbo, za 12+ e, ama majka mi ne gleda toa, i se dopagja i kupuva, mi vika ako i sega ke si igra. Sega si igra da, ja mava i ja prevrtuva
А колку се роди бебето? Кај мене едното 56цм, ни 56ки не му беа точни. Одма отидовме на наредно бројче. А на девојчето 56ки таманка, еден месец ги носеше 56ки (родена 51цм). 62ка е веќе па големо, тоа ако е бебето просек после 2м ќе ги носи. 50ка ни на девојчето немаше да му е точно сигурно. Тоа е ептен за бебиња кои се раѓаат поситни. Јас и сега со третово со најмало 56ка ќе почнам, а после зависи како расте и напредува.. сите различно..
50cm се роди, 3300 гр. Сите 56ки и 62ки му висеа првите 2 недели, плус и заслабна од што имаше жолтица.
Јас се зимам 0-3м, тоа е 56-62 и е таманка за новороденче. Со се пеленката супер ќе си е... мене па жал ми би било да го оптегнам за го стискам во помало. 51 да се роди еве колку другото девојче... пак 50ка би и била кнап. @anngelique друга ситуација кај тебе, ситничко било значи. На @angel4444 бебето од сега е напредно машко башка, а она е 183 висока... Повисока и од мене Ама како мисли така, има ете и големи ќе го префрли во поголемите Од Ваикики аутлетот Леле колку имаше, ама маж ми ќе ме потепа и само 3 земав Ова со мачето, дадичка голема го одбра хахаха
Сигурно зависи и која нед е родено... А некои па и ситни ќе се родат, а брзо ќе стават и растат. Мене второто 3800, а споро ставаше и си поноси повеќе време. Батко и на секој 1,2м јас нови купував Ги гледав денеска и 50ките во Ваикики... многууу малецко е тоа чоече. А 3-6 е веќе големко
Тенки ромпери на кратки и по долги во тоа Цивил во Дајмонд ќе најдам? Ќе одам до Рамсторот во центар за бебе да се подновам, вакви баш ми требаат за спиење за навечер па да знам дали и до Дајмонд да пројдам
Е не видов таму дали има... Инаку во Ваикики аутлетот имаше мн за девојчиња на кратки (за машки не видов, ама може да имаше). Па сиг треба и веќе и во продавниците во моловите да има. А беа смешни цени од 200, 250, 300ден ромперите за девојчиња... Јас полека отарасувам работи од список... Си нарачав навлаки од Babybi за душечето на корпата од количката. Има и тоа навлака ама сакам дупло да го заштитам. Супер излегле, ќе порачам уште едно таман и постелнина кога ќе порачувам од кај нив И тетра убави имаа, па земав и тоа
Само кажи им 1цм од тоа што е душечето. Јас го измерив со метро и шашава таа мерка ја кажав.. требаше по 1цм плус од тоа. Кнап се вака, ама ги собра.. Уште едно ќе си порачам, ама по 1цм поголемо хаха Супер е, со страничен патент и боички дезени убави има
Која цена се мила овие за душече? Како не ми текна 4.5месеци ставам тетра, големи навлаки цел се изместува да порачам и јас бар уште некој месец ќе го повозиме бебево во корпа додека го држи
По 300ден моиве со димензии 72х30цм. Е искуства се ова За првото и второто тетра, навлаки, се ми се изместуваше... и сега мисли мисли.. прво од друго место сакав ама тие па ми го бараа душекот за да ги направеле заоблени како и душекот.. по 500ден. А нема потреба заобленото, легнува тоа и вака и така кога ќе го пикнеш во корпата Тетрата се две 350ден.
Bidejki si bila vo waikiki outletot baram poveke zenski raboti a tvoive se preslatki,pa da te prasam kako e so brojcinja mi treba od 6-9 meseci i dali mozebi vide teksasni letni fustancinja? Fala ti odnapred
Имаше од 0-1, па нагоре.. имаше доста моделчиња и мислам и броеви од сите зошто имаше по доста парчиња од едно исто. Имаше и тексасно едно мислам. Се исплати да отидеш, се беше супер цена.. сиг ќе си најдеш нешто