Во бејби центар. Има летни и зимски, преубави дезени. На vibboo се, можеш да си порачаш и онлајн мислам.
Од каде се овие корпи за складирање? Ако не се од МК, дали знае некој кај да најдам вакви или слични. До сега само во синсеј имам видено бели едни како со дебела плетка
Од Амазон ги нарачав и навистина се предобар квалитет. Ги имаше и на Шејн ама слична цена излегуваа, а овие ми беа комплет и не ми се ризикуваше. Сигурно ги има некаде и низ Мк, нека пише некој што е упатен.
Има повеќе страни на инстаграм што плетат какви сакаш, по нарачка. Спојлер: Само оваа ми текна во моментов Едит: И во Зара Хоме може да провериш
Некоја мајка да го има мечево ми излегува на инста и на алиекспрес па дали помага? Се мислам да му го земам на бебко може и полесно ќе почне да заспива
Можеби е оф топик прашањево, но дали бебешката облека од Sinsay одговара на напишаните броеви или од око земате? Гледав 74ка (6 до 9 месеци) многу мал ми изгледаше моделот.
Јас за бебе од око земам сега сме 4ипол месеци и одговара 74 бројче а пак на синко е 4 год му одговара 110
Od kade zemate sveceni fustancinja vo Skopje, ni treba za 5 m bese za svadba , izvinete sto e prasanjeto nadvor od temata
Ние го имаме истото мече ама не го многу регистрираше кога беше бебе. Сега е поголема, интересно и е ама постојано го откопчува позади, го вади апаратчето што се пуштаат звуците, па и го тргнав.