Искрено, да. Ама си викам со патент е, нозете се затворени долу, исто и кај рацете се превиткува. Нема да фури од никаде, и да е големко.
Летните работи им се на попуст, двете фустанчиња со кратки ракави беа на попуст. Другото не. Ама ми се допаѓа многу квалитетот на памукот на бодињата.
Ич не се секирај моето беше за 6-9 месеци, во почеток пливаше во него, ама цела зима и почеток на пролет во него го изнесував. Мислам ништо не сме искористиле толку. И ич не се мислев дали му студи, како што викаш од сите страни си е затворено.
И моето ноемвриско е, за скафандеров се мислев 3-6м да го земам..дека нели облека под него.. Го има скоро исто и во Зара, ми стои во корпа..не сум била по молови да го го видам во живо.
Јас бев во Зара пред некој ден во Сити мол за да го видам. Ама не беше изложено... Можеби во Ист Гејт го има, не знам.
Се согласувам. Јас прв пат сега отидов да гледам за бебето облека таму, ама се познава дека ептен им се квалитетни алиштата.
Исто за Некст, купивме шпихозни за бебуш и вака по материјал многу поубави од другите. Ќе видиме како ќе се покажат, ама на прва ми се свиѓаат многу.
Не мрдаат, јас од 3-6 месеци алиштата што ги користев беа 90% од next, цело време пери-носи, не се мрднати паќ ке ги користам за нареднава тура бебенца
За најмал број најниска цена, како расте дете ист модел повисока цена Поскапи се од Waikiki i Sinsay, ама би рекла за бебенца цените како Zara или малку поскапи од Zara. А сега веќе за 2.5 год дете се осеќа разлика во цена. Ама има попусти, со 20% е одлична зделка
Ние ги фативме на 40% шпихозните, пример од 2400 за 1440 три или четири пара, зависно како беа во пакет.