Бремена сум моментално мила па си се спремам. Зависи колкаво ти е бебенцето, јас ги земав овие од 3-6 месеци за да може следно лето да ги носи, треба да се породам во Февруари.
Зависи од бебето да првото ми е родено јуни сега пва крај мај...ама пола од тоа што носеше првото сега на ова не му чинат ...
Дали е убав квалитетот и како се со големини? Се мислам со долги ракавчиња да порачам 6++ сме па дали 6-9 или 9-12месеци?
Супер е памукот, и шпикозни му земав од Примарк. Е сега со големини, му земав боденца по кратки од Ваикики величинка 56-62цм, а овие се од 3-6, значи 68цм. Ги споредував и немаат многу разлика. Само доле кај што се закопчува имаат разлика и се малку подолги. По мое, нема да згрешиш и 9-12 месеци да си земеш.
Жени, каков е квалитетот на работите од Бомида, нарачувал ли некој? Гледам доста ситници имаат, ама АлиЕкспрес им се работиве претежно (ги познав зошто исти такви марамчиња, муслин покривки и топлинки гледав на Али), е сега тука предноста е само што веќе ги има на лагер, и ги добиваш за 2-3 дена.
Тие што се baby shop bomida на фб? Ако се тие имаат и дуќан во Неготино, имам купувано преко фб и коректни се со нарачка. И за димензии мислам дека ми пратија кога ми требаше. Шпикозни и бодиња кога имав убави памучни беа.
Убаво е? Дебелко? И јас ги гледав, се мислам која величина да земам за декемвриско бебе. Дали 0-3 или 3-6?
Земи си 3-6, претходната зима ми беше најискористена работа. Од 1 ви јануари секој ден шетавме со бебе, кое имаше тогаш 1 месец. Само со пижама и капче и го ставав во како што си го викам јас "мече". Инаку скафандерот јас го земав во Окаиди и презадоволна сум, таман дебелко беше за во зима.