Моето е во јануари родено, освен на контрола и на тераса не одеше до 40 дена, а и потоа кога поминаа и требаше уште време за да сака да шета надвор. Земав 3-6 и пливаше во него, се роди 52 см. Ич не го искористивме.
Убаво е да. Јас еден бр. поголемо зедов, сепак во зимо ги облекуваме повеќе слоеви па да не дојде кнап скроз.
Маж ми од Германија од H&M го земал. Можно е и кај нас да го има, незнам... Ама не е баш скафандер. Ова кога ќе е ладно, но не најладно. За најладното ќе треба скафандер баш...
Majka od kade ti se kupeni trenercinja/pantaloncinja dolniot del? Nemam mn vreme, a celo vreme sum doma legnata koga ke izlezam da nakupam se i majkami neka ispere i ispegla
Ако го зимаш, земи поголемо. Иако на волна го пуштив, се собра малку Не е веќе така огромно хаха Сега е баш 4-6м, а пред перење на 12 изгледаше
Има, само со патент и копчиња биле, и доста поголемо на димензии. Прикачувам слики од тоа мајка ми што ми имаше пратено. Јас на крај од Тила ја пратив да ми купи, ставам слика и од тоа. Имаат повеќе дезени, ама мислам на крај се со залихи веќе, пиши им ако треба на фб, по 5мин враќаат. Ова од Тила е ептен убаво, надворешниот дел е памучен, а внатре е како плишано, меко и топло, за разлика од Стружанка, кадешто надворешниот дел е плишано, а од внатре памук. Еве линк од сите дезени што ги имаат https://www.facebook.com/tillakids/...tZtL8UWYApEXfJ3Bz3DCnVhBPXLvSLY9WMiSt84pdb7ul . Јас го земав тоа со пингвините што е прикачено како слика овде, највеќе ради неутралната основа, инаку ептен ми се свиѓаше тоа со зајче/балерина, само виолетовата е доста интензивна.
Ако ти е за периодов 4-6. Ќе ти ја сликам и мојава до него.. а и мојава е голема доста. На 1м беше 5кг, сега е месец ипол ама и многу е долга... Да цица ќе ти ја пратам... на веќе испрано да видиш како е
Јас го барав да го видам во живо, минатата недела во city mall и diamond немаше веќе, само едно бело останато ама големо беше во diamond, не знам дали носат, некако како да не обновуваат залиха кај нас во H&M
Јас имав вакво слично како првото ама со копченца . Мојата е родена Јануари го користевме доста првите два месеци,многу е практично ама за жал многу кратко го користевме. Мислам дека ти е подобро некое што може да ти послужи и покасно како јорганче,зашто нашето оваа зима нема како да се искористи,не се отвара.
Да, истото го мислев дека ќе биде проблем, и дека ќе служи само за првите 2-3 месеци. Пишав и малку погоре баш, јас земав вакво од Тила Кидс. Фала ти сепак на споделеното мислење.