Околу две години ја имам оваа, јас сум задоволна. https://mi-store.mk/product/xiaomi-robot-pravosmukalka-mop-2-pro/ Со опција е да смука, или смука и џогира.
Јас ја имам на ровента задоволна сум. Горе доле опциите се тие, џогира плус. Е мене ме нервира што малтене после секое треба да ја исчистиш, да извадиш крпчето зошто мокро се умирисува, да пребришеш зошто од прашината се мава некогаш Не знам другиве марки дали се попрофи за ова
И јас имам xiaomi што мете и џогира и од правоамукалката сум многу задоволна. Одржува хигиена, само еднаш неделно треба да се исчисти подетално и да се избришат лајсните. Е сега, периодов поретко ја користам, затоа што беба има 1 година и 2 месеци, и цело време додека е будна има играчки насекаде. Само додека спие (ама не во просторијата во која спие) или евентуално додека сме надвор. Почесто сум со џогер во рака периодов
Од Babybi на фб. Убава ама мн простор од креветчето фаќа. Понатаму помала, потенка ќе барам. Од Тила убави тенки ми изгледаат. Бодиња на преклоп има во Стружанка, баш купив и јас.
Дали е дебелка ? Баш отборив сега и гледав на страната ама ја вика на долги шо е таа да земам нз ми треба за сега и зимлтл да помине... или попрактична е вака ? И клја големина зема ти пошто големки бебина се и двете
Па таман е шо знам, ни дебела мн, ни тенка. Во спална 22 е кога заспиваме, а покасно може е и поладно. На долги шпикозни со боди доле и чорапи е. Кога ќе пуштат парно октомври може и жешко ќе и биде дека сме на Железарско, ќе видиме. Инаку 0-6 и земав и има просторче, со за ноџиња намерно доле за ако го нарасне да и ги вадам надвор па да го искористиме повеќе. А големка е мојава доста...
Женско бебе, ама како се погоди, се во неутрални бои купуваме И еден поздрав од идна мајка, што првпат после 4 месеци искочи од дома до место што не е болница за преглед.