Изгледаат навистина убаво, ама вакви оградици се скроз небезбедни за бебето. Предебели, никаква циркулација на воздух немаат. Првите месеци додека бебето не се врти, апсолутно нема никаква потреба од оградици, а за понатака подобро да си земеш тенки и со простор измеѓу за да циркулира воздух.
Да стварно, ова е скроз непотребно во креветче, го зафаќа целото.Подоцна кога ќе му треба повеќе простор на детето тие секако се вадат па излегува дека е трошок за 3-4 месеци. Гледав има некој убави на Тила, тенки и се баш само за заштита.
Преслатки . Од каде ти се дебелките шпихозни без ракави? Барам на интернет такви, подебели, ама не можам да најдам..
Јас имам на тила, ама па многу тенки ми се гледаат се плашам дека ако бебето се чукне со главата во дрвениот дел дека ќе се повреди барем малку подебели да беа..јас се мислам за подебела на нарачам
Женски, вие што имате порачано шпикозни од tiny baby shop, како се величиниве? Си одговараат ли на бројките?
Поголеми се, особено тие 0-3, моето бебе родено крај на јуни дури во септември му беа точни Е сега моето бебо беше 46 цм кога се роди
Значи да си нарачам од 0-3, па секако е зима пред нас ќе си ги износи секако. А за брзо ли ви стигаат?
Аиии мами истите тетри и боденца ги имаме за мендовците Боденцата со мики маус од tiny baby shop ти се нели? Кое бројче зема? Ги меркам одамна
Да,од таму ги порачав од 3-6месеци за почеток и преубави и мекани се.И тетра пелените ги видов кај тебе и ги порачав,сега си порачав уште 10 па нека имам за почеток 20 тетра ке требаат со близнаци сум.Усте долни ке одам после до синсеј и нехт и Х&М,чорапчиња,марамчиња треба уште доста работи.Битно со боди за почеток се обезбедив