H@M често имаат модели со Мики Маус. И летни и зимски. Ние има(в)ме бодиња,блузони,монтка,чорапи,патики,пижами...
Да да. Барав јас и многу други работи ама не најдов. Ми треба лустер, тепих, голема кутија за играчки. А овде кај нас ама баш никаков е изборот.
I eve od vecherva, si imavme gosti i ni donesoa podaroci. Inaku se od slikite e na podarok dobieno denovive
Blagodaram! Da si kupite poubavi... Trenerki ima sekade, ednite se kupeni vo City Mall a drugite t.e tegetot denes vo Ohrid gi kupivme. Nie sme po trenerkite, imame skoro vo site boi. Pozz
Деновиве барав низ Лепрокарија и немаше воопшто избор, во сите дуќани има само летна роба и пар-два останати тренерки, ама ништо убаво! На пр.баш би сакала од овие тегетот за малата. И јас обожавам тренерки, најпрактични ми се!
@Adina и ние имаме вакви чорапчиња само во машка верзија, исто од Америка . Со здравје да си носите се' П.С малку офф топик јас додека се уште не бев мажена, многу се "нервирав" за тоа зборување во множина кога всушност се зборува за дете. Е сега си ја свиткав опашката и си ќутам , сфатив дека само по себе ти доаѓа да зборуваш така
Мамички не знам кај да го поствам прашањето, се надевам нема да пречи тука..Дали негде во Скопје можам да најдам вакви нелизгачки обувки за дете за покрај базен па и за море? Или нешто слично не мора да се вакви... Фала ви