Па имаш од 0 што почнуваат, 0-18, 0-36, после се вадат перничиња од нив па за поголемки кога ќе се. Јас планирам здравје накај 3 месеци кога ќе има да земеме. Некако со транспортер на почеток ќе ја возиме.
Транспортери имам,ама има седшта едни сто мисе свиѓаат и се на попуст сега,па ми рекоа дека се зимаат од како ке почнат да седат веќе,тоа значи од 5,6 месеци.Ама штом викас дека има и од нула веќе кесе распрашам убаво дали ќе одговараат овие од нула.Ова што го гледав е до 36 кг
Па ако можеш да си дозволиш, зимај. Јас се така на попусти земав. Има и од 0 што почнува можеш да ги користиш одма. Користи си на попусти, се заштедува многу. Ја нарачав на ананас сега пелени и шише, па со 300 денари се поефтини, што реално не е малку.
Да на попуст се сега и баш сакав даги земам.Лажливки земав на авент,шише само едно имаа миго тргнаа на страна да добијат уште едно во зегин,па и мустела ми рекоа ке има попуст за 10 дена па зошто да неискористам,добро доаѓа
Најубаво е да го возиш бебето во транспортер додека не ја надмине главата во него. Ние исто земавме седиште во 7ми месец што се 0-36 и се врти 360 степени. Ако имаш сега можност а е на попуст земи си го без да се мислиш. Но како совет, најбезбеден е транспортерот, колку можеш користи го до крај
Да за почеток обавезно транспортер тоа се подразбира,само тоа ми беше битно од која возраст веќе е за во седиште
Имаше пред недела беше 612 денари. И дур купам, помина попустот. Затоа си нарачав од ананас и пелени. Иначе да и јас од таму ќе земам тетра.
Аха,епа незнам јас денес отидов и само едно имаше мене две ми требаа и миго тргна настрана и ќе нарача уште едно и ми рече ке има попуст кети ги чувам
Јас порачав од 0-3 и од 3-6 месеци.Нормална дебелина се несе претенки ни предебели.За првите денови за почеток кети требаат од 0-3 зошто ние со близнаци мозе и поситни да бидат
Слични на ова беа во Sinsay, но по дреч боја беа, розеви и сини видов. Јас имам лани купено од Waikiki како ова десно во боја, провери и таму.