Исто и мене пред една недела им пишав и не ми вратија само ја виделе пораката. Прв пат вака инаку за многу брзо ми одговараа многу работи имам порачувано, па се разочарав сега
Не знам, многу глупаво вака. Не ми се свиѓа вака коа има неажурни страни. Не би нарачала колку и да се убави работите.
Да не се случило нешто со акаунтот или со тој/таа што го одржава? Не верувам дека им е во прилог да не се прават нарачки :/. Штета, јас шпикозните од таму највеќе ги сакам дека се мекички и убави
Не знам, многу чудно. Сите ги испофалија, и затоа сеа не ми е јасно. И на инста и на фб им пишав. Очигледно не гледаат. А и немаат објавено дека не работат и сл.
Точно, немаат објавено дека не работат. Јас откако им пишав гледам активни се со објави. Баш штета што вака несериозно делуваат, а беа одлични за комуникација и убави работи имаат иако ги вртат истите цело време. Ако немаат од тоа што го сакам нека вратат дека немаат и готово. Вака на не добиен одговор јас не би пишала повторно.
Само што ми пишаа после ден и пол хахаха, на одмор биле. После 9ти достава пишаа. Така да пробај пак пиши им.
Јас имам нарачано од машнички за деца вака оградица со животни и преубаво ми ја направи препорачувам. Пиши ми лп ќе ти пратам слики ако сакаш
Од 0-3 ти се за до 62cm. Јас имам нарачано и сме 3месеца за неколку дена уште и ги облелувам одоздола под шпикозни во септември бевме 59cm а се роди 49cm
Да да секако кратки ако зимаш ќе ги облакаш зимоска одоздола за под шпикозни или блузички. Јас сега земав кратки имате многу попуст во Next 5 боди со кратки за 660денари, 3 шпикозни со патент за 990денари и ги земав оф 62-68cm. Еве денес и облеков за надвор боди доле со кратки и шпикозни малку голенки со кратки ама па понатаму ќе бидат добро немора кнап за одоздола
Прв пат и јас во темава Дел од некст, дел од chloe baby. П.с ништо скоро нема останато од попустот во Некст, доцна испратив луѓе да ми земат.. Од ова само ракавичките, капчињата и лигавчињата се земени на попуст.
Ај потсети не за Мустелата кога ќе зимаш дека е на попуст. Да си земам резерва ако е добар попуст. Иначе Зегин можеш и онлајн да си нарачаш. А за седиштата, зимај и не му ја мисли. Некои ортопеди , викаат после 6 месеци за седиште, ама земи си ќе си ги имаш. Плус ако се на попуст…