Има седишта и 0+. Мојава е во седиште, ново сега земавме од Енцименци на убав попуст. Зошто каишот на колата е пократок и не можевме со каиш да ја врземе и на транспортер... мораше со изофикс.
https://www.encimenci.com.mk/sedishte-nitro-grey-40-150-sm-moni-066g40622 Ние вакво купивме. Преубаво е, 360 ротирачко. За од 0+ е, се навалува надоле како транспортерот. Сега ја возиме наназад да гледа со перничката, а потоа се вади и се врти напред за поголемо бебе и дете. До 36кг е. Значи и поголемо дете би собрало. Првата ќеркичка од 7г со 22кг ќе ја собере
Важи обавезно ке пишам за мустела,иначе преку улица ми е зегин и затоа нени порачувамептен ми е на 3 мин од дома.
Да овие ги гледав и едни на Тополино исто беа.Како и дае кеси земам штом може и од нула дасе коростат,како и дае и да неги користам веднаш кеми требаат за,покасно а вака барем и попуст кеси искоростам
Istoto go zemavme. Uste nemozam da se snajdam. Kazi mi toj kaisot sto visi odpozadi kaj se zakacuva koga e nanazad svrteno
Мајки највеќе инфо добивам тука,и може сум досадна ама неам друг избор.Предлог за добри релаксатори а да несе прескапи многу
Не ви објаснија во продавница? Нас и ни покажаа во Енцименци во ИстГејт (имаат седиште од кола таму и ми демонстрираа). Каишот зависи на која страна ти е седиштето (да не поминува од страната на вратата за да можеш да го ротираш, значи од другата), треба да оди до куката што ви е позади седиште. На сликава што ја имам ставено од беби ѕирка каишот. На сите коли на различно место е куката.
Ne, vo Citi mol go zemavme. Toa probuvavme ama nemozese da rotira, zatoa prasuvam. Kukata e na strana od vratata, ne nakaj sredinata. Vo upatstvoto nemase za kaisot... Aj koga ke mozes slikni ubavo kako vi e namesteno. Edit. Sea ja gleam ubavo slikata tvoja. Nie imame kuka gore na plafonot i ima znakce na nea deka e za sediste pa na taa go staviv ama ne rotirase. Na tvojava gleam nekako dole e megju sediste..... Zbunka sum
Извинете што ви се уфрлам во муабетот ама мислам дека за top tether станува збор. Позади седиште провери треба да има за прикачување на куката, ако не знаеш точно прогуглај top tether и моделот од колата и ќе ти излезе.