Доле е каишот и оди меѓу седиштата дека позади седиштата доле има куки... Кај вашата позади нема? Инаку накај мене ако седам до неа, седиштето не се ротира поради каишот. Се ротира само накај вратата. Кај тебе ни една страна не ротира?
Дали сте нарачале подлога од Пики бебе на фб, сакам да нарачам ама да не мириса на пластики ми е мисла?
Imam naracuvano mnogu raboti od tamu, do sega nisto ne mirisa na plastika toa e prodavnica sepak se e vo kutija spakuvano
Јас ја имам. На пластика не мириса. Ама лита е. Моите со играчки ја прават лом. Исто како и таа од Лотус. За дебелината е ок ама материјалот е помек од овие поскапите.
Ние имаме од ecom се викаше страната или Нама истите се и е супер, до пред некои време ја користевме додека не ја надрасна.
Сакам да земам гнездо гледав на Ело ама со цените малце претерале, има некоја што е задоволна од гнездо и од каде е земено и исто така комплетче за искачање од болница ама цело памучно
Гнездото до која возраст може дасе користи,и мене мисе свиѓа ама ако е за месец два ич да нефрлам пари
Dokaj 3,4 meseci maksimum posle toa bebinjata pocnuvaat da se vrtat od grb na stomak ne se tolku mirni pa nema da ti treba jas kupiv pa 2 meseci samo go koristev I toa ne sekoj den bolje samo ogradnici kupi si za krevet