Гнездо нарачав од некоја страна на инстаграм околу 1500 денари и беше супер, и така не го користевме повеќе од 3/4 месеци а комплетче имаш во зара за новороденче, мн убави.
Додека се малецки, до кај 3 месеци негде. Ние максимално го користиме сега. Во креветче ми се губи некако дека мала. А вака, гнездо во креветче и ставам бебе.
Ние сме 5ти месец и уште си го користиме во дневна си го ставам преку ден си се занимава со тропалки на него и на меше си седи. Од ело мене ми е убаво квалитетно, душечето таман цврсто, може да се пере навлаката и не е мало како други гнезда барем уште месец, два ќе го користиме
Од Зара го има некој комбинезонот од вештачко крзно? Некако повеќе тоа ми фаќа око неголи скафандер за искачање, која големини да ја земам ? Терминот ми е Јануари или па да не зимам?
Јас се породив Јануари, баш ден претходно паѓаше снег. Бебе го изнесов во боди, дводелно комплетче, ракавици,капа,дебело двојно ќебе. Мм ја загреа колата пред Болница паркиран, го внесовме, паркинг-дома. Толку. Е бидејќи добивме подарок скафандер од h&m преубав, после го изнаносе додека стопли времето
Од Ситник, ептен се квалитетни, поголеми се и доле душекот е убав цврст не е од оние што можеш да ги виткаш лесно, и не беа скапи многу до 1500макс. Спојлер: Гнездо https://www.instagram.com/p/CI0TNXbDchJ/?igsh=MWRvbTRyZjYxZnBweQ==
Јас и ти решивме во исто да ги облекуваме батковците И на шпикозните и на бањарчето на етикетата пишуваше силви стајл, а ги зедов од едно дуќанче Cotton Shop Mk За бањарчето можам да ти кажам дека поубав и помек памук немам допрено, прекрасен значи
Исто е на силви стајл бањарчето, прекрасен памук и премек Побарај го таму од каде што ти се купени шпикозните
Среќа имам мирен и разбран маж па мама тоа моментално го ,,користи” за фрчење пратки секојдневно Најпрекрасно и најмекано ќебенце, се стопиииивв!!
Мојов кога е за бебево е разбран хахахах, кога е за мене одма е со коментари, аман што си нарачала сеа пак.