Од алиекспрес се дрвените, тропалката сива слонче и лигавчињата. Ми стигнаа за 2ипол месеци. Еве линк: https://a.aliexpress.com/_EuvzCjx
Се врати маж ми од шопинг Да сме имале и нешто за пролет, имало попуст па да се искористи. Освен елечето, другото е се негов избор
Имаме иста вртелешка и мустела.Каде ја зема плетенката ми личи на плишана дека е и колку е широка ако можеш да сликнеш
Јас плишани сакам,јас веќе купив во ситник оградици со плетенки ама ми требаше малце поширока во ширина
Sve zivo prebarav imase samo vo sinsay I sitnik a online ne mi se poracuva, mojata e od sinsay ne e bas plisana I ne e mnogu kvalitetna nema vakvi povekje ovie posledni bea sea ke donele novi rekoa mene mi e za dokaj 4 meseci planiram da ja koristam I e bas dolga 900 denari edna siroka e okolu 7,8 cm
Аха,јас бев синсеј двапати немам видено,баш плишани сакав и земав од ситник комплет со јастучиња,мојата е 12,13 цм широка а јас сакав едно 20,21 цм широка ама никаде ненајдов.Имаше сјтник пошироки ама бела и розе пудра боја мене неми одговара бојата.
Синсеј е сигурно ама нека каже членката да не утнам им ги знам буквите веќе на етикетите, преубава е!