Lele majka pa me fati merak za cupe od tvoite raboti, se e preubavo. A i carters Usa e poevtino od kaj nas, posledno ko bev kakvi fustani za 4-5 $ pa ovde 2000 den se. Zalno i nemaat nikakvi popusti.
Фала ти мила, уште поубави работи да си купите . Кај нас катастрофа сме со попусти општо сегде…многу ретко да има над 20%, ептен кога ќе останат последни парчиња од најмалото или најголемото бројче за таа сезона. За разлика по Европа, да не збориме за US, кога има попусти и clearance ептен се исплати да се опремиш, дури понесува атмосфера од преубави работи за џабе пари, па и купуваш работи што не си ни планирал
Rakavici bebeski kaj da baram? Go nosam peski so kolicka sabajle, i mraz racinjata mu se. Vo Zara ne mi se dopadnaa i plus pogolemi se.
Јас во Некст во Дајмонд имам земено, моиве се обични бели ама убави се памучни. Можеш да ѕирнеш таму.
Да провериш што има донесено во h&m, затоа што и од овие за новороденче има големини, а не знам за колкаво бебенце се работи, јас од h&m имав купено за бебе околу годинка веќе и со прсте за надвор
Od kade majka??? Nigde ne mozam da najdam so patent i nodzinja. Imase Next ama ko poslabi mi se vidoja.